Region

Svet

Prvomajski koncert Ramba Amadeusa! (VIDEO)

Prvomajski koncert Ramba Amadeusa u Kombank Dvorani (nekadašnjem Domu sindikata). Karte su već u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima.

Prvomajski koncert Ramba Amadeusa! (VIDEO) Promo



U Kombank Dvorani, Rambo Amadeus – kao jedini stend ap muzičar – i njegov bend koji kombinuje džez, fank, etno i rok, provešće publiku kroz društvene apsurde današnjice. Na pitanje zašto se odlučio da održi koncert za 1. maj, Rambo Amadeus odgovara:

"Volim da sviram u Domu sindikata, to mi je najdraža sala u gradu Naravno da sam se odlučio za 1. maj, međunarodni praznik rada, jer sam i sam radnik - neposredni proizvođač u oblasti kulture, pa prvi maj smatram, pored rođendana, svojim jedinim pravim praznikom, koji ću proslaviti radno i svečano u Dvorani."

Rambo Amadeus je istakao da je ova institucija oduvek bila namenjena radničkoj klasi, naprednoj omladini i poštenoj inteligenciji:

"Upravo tu pubilku i pozivam da zajedno proslavimo naš praznik uz moj koncert, i podsećanje na činjenicu da je jedino oružje koje radnička klasa ima u borbi protiv kapitalističkih eksploatatora - solidarnost."

Karte za koncert Ramba Amadeusa u Kombank dvorani 1. maja su već u prodaji, na svim prodajnim mestima Eventima.

Podsetimo se učešća na Beoviziji.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>