Zadruga

Parovi

Zadruga: Pobednik je Kristina Kija Kockar?!

Pobednik rijalitija "Zadruga" za 2017/2018. godinu, je Kristina Kija Kockar?! Upravo ovako su odlučili i izabrali čitaoci Sveta Plus u anketi.

Zadruga: Pobednik je Kristina Kija Kockar?! Screenshoot Youtube



Rijaliti "Zadruga" počeo je 6. septembra 2017. godine da se emituje na televiziji "Pink" i od tada do danas prva postava se dosta izmenila. Imali smo prilike da gledamo suze, smeh, svađe, pa i tuče među učesnicima ali čini se da je najveću pažnju ipak privukao ljubavni trougao između Slobodana Radanovića, njegove zakonite supruge Kristine Kije Kockar i sadašnje devojke Lune Đogani

Svedoci smo da se među njima događalo puno toga, a svako ima svoje mišljenje o celokupnoj situaciji. Dok jedni podržavaju ljubav između Slobe i Lune, drugi ih bez pardona osuđuju. Ipak, ovakve stvari se u životima ljudi često dešavaju ali nisu praćene budnim okom kamere, pa nisu ni osuđivane ni podržavane u ovolikoj meri. 

Gledali smo i slušali pitanja novinara, koja su imala za cilj da razjasne neke stvari koje možda gledaocima nisu bile jasne ali i da razdrmaju učesnike koji nisu baš u svakom trenutku bili svesni da se svaki njihov pokret i svaka reč smima. Voditeljka Dušica Jakovljević u svojoj emisiji ugostila je roditelje nekih učesnika, među kojima su bile i majke poznatog rijaliti bračnog para Slobe i Kije. Draginja je naravno branila svog sina, Nadica svoju ćerku, što je do nekle i razumljivo ali većina gledalaca se slaže u jednom, da oni svoje probleme treba tek da rešavaju van kamera, bez pritiska i bez uticaja roditelja.

Čitaoci Sveta Plus, doneli su svoj sud i u anketi za pobednika izabrali Kristinju Kiju Kockar, a nama ostaje da vidimo da li će ona i zaista biti na ovoj poziciji kada za to dođe vreme. Odmah iza Kije, kao drugoplasirani u anketi nalazi se Miki Đuričić, pčelar iz Kupinova.

1- Kristina Kija Kockar  50 % vaših glasova
2- Miroslav Miki Đuričić 47 % vaših glasova


Ostali učesnici po odluci naših čitalaca imali su zanemarljiv broj glasova.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>