Pinkove Zvezdice

Parovi

Pinkove Zvezdice

Pinkove zvezdice: Ivana Peters ostala nema pred moćnim glasom petogodišnjeg čuda!

Najgledanije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice" i ovog petka će od 21:45 časova doneti magiju u domove gledalaca širom regiona. Ivana Peters ostala nema pred moćnim glasom petogodišnjeg čuda od deteta!

Pinkove zvezdice: Ivana Peters ostala nema pred moćnim glasom petogodišnjeg čuda! Promo



Ljuba Stanković će u osmom krugu otpevati pesmu "Kao moja mati" Zdravka Čolića i svojom interpretacijom uspeće da podigne ceo studio na noge. Nakon Ljubinog nastupa petočlani žiri ustao je i skandirao Ljubino ime, a Ivana Peters, koja je prvi put uživo čula ovo čudo od deteta, ostala je u šoku:

"Ti si toliko divan i toliko... Ne znam šta da kažem. Stvarno sa iznenađena da iz tako malog deteta dolazi takav glas i takva emocija."

I Selma Beriša će zablistati u ovonedeljnoj emisiji, kada će se predstaviti pesmom "Sve je laž" Dina Merlina.  Luka Utvić će pesmom "What a Wonderful World" Luja Armstronga raznežiti mnoge, dok će Mia Mustafa učiniti da se gledaoci osećaju kao da gledaju nastup svetske zvezde kroz interpretaciju hit pesme "Wild Thoughts", koju u originalu izvode Rijana, Brajson Tajler i di-džej Kaled. Tokom njenog performansa, uz taktove ove pesme, zaigrali su i Ivana i Milan Stanković.

Maestralna Teodora Marković hrabro je izabrala pesmu Goce Tržan "Zarobljena" i svojim glasom poptuno oduševila pevačicu, ali i ceo žiri i publiku u studiju. Pored njih, ovog petka videćete i nastupe: Tomislava Božovića, Valerije Voikove, Ognjena Repanovića, Anje Spasić, Emilije Mitrović, Relje Ćetkovića i Teodore-Tare Stojanović.

Ne propustite najbolju decu i najlepše glasove regiona u vašem omiljenom šou programu "Pinkove zvezdice" u petak 27. aprila u 21:45 časova na TV Pink!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>