Region

Svet

Budite i vi deo Arhangel Festa 25. i 26. maja! Ulaz besplatan!

Budite i vi deo "Arhangel Festa" 25. i 26. maja na Dunavskom keju u Grockoj! Ulaz je besplatan! Pored ranije najavljenih grupa "Kerber" i "S.A.R.S.", na festivalu će nastupiti još 19 sjajnih bendova! 

Budite i vi deo Arhangel Festa 25. i 26. maja! Ulaz besplatan! PromoNakon što je 2017.godine održan prvi „Arhangel moto-rock fest“ na teritoriji i pod pokroviteljstvom opštine Grocka, a na kojem su, između ostalih, nastupili "Ritam nereda", "Orthodox Celts", "Mortal Kombat" i drugi, MK Arhangel najavili su još jedan, ovog puta još veći i kvalitetniji festival.

„Kako smo prošle godine ugostili nekoliko hiljada ljubitelja  muzike, ali i benzina i zvuka motora, ove godine smo rešili da događaj podignemo na jedan, za nas, viši nivo“  - kažu iz MK Arhangel i dodaju da će 25. i 26. maja ugostiti dva velika imena domaće muzičke scene, Kerber i S.A.R.S. ali još neke odlične bendove koji će svojim angažmanom doprineti dobrom raspoloženju.

U petak 25.maja na Dunavskom keju nastupiće legendarna grupa "Kerber", a pored njih i bendovi "Trigger", "Void Inn", "Unchained", "Dusi", "Posno prase", "Contaminated Mind", "Zla prilika", "Kuga", "FAR", "Pozitivna terapija" i "Sanitarium".
Drugog dana festivala, u subotu  26.maja na binu će pored ranije najavljenog  "S.A.R.S.-a" i "Bolesna Štenad", zatim i "Kontras", "Hunting Souls", "San debelih žena", "Doručak na travi", "MokriAsfalt", "Navy ne obecava" i "Fulsh ideals".

Najstariji moto-klub u Srbiji i regionu i ove godine dokazuje da misli na sve i da radi na tome da se svi koji posetioci festivala osećaju kao kod kuće:

"Organizovan je prostor za kamp, parking, obezbeđenje i dotok vode, kao i prateća infrastruktura koja obezbeđuje higijenu i apsolutnu sigurnost događaja."

Bajkeri vas pozivaju da budete deo ove velike manifestacije i poručuju:

"Druženje u prijatnoj atmosferi, razvijanje veza među istomišljenicima, motociklizam, muzika, a sve to spojeno u jedno, ta dva prolećna dana, na Dunavskom keju u Grockoj, je ono sto propagiramo."

Budite i vi deo ARHANGEL FESTA i dođite 25. i 26.maja na Dunavski kej u Grockoj!

Ulaz na festival je BESPLATAN!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus


>