Zadruga

Parovi

Zadruga: Nakon Kijinog priznanja da voli Slobu, Luna uplašena njegovom reakcijom! (VIDEO)

Najemotivnije veče za sve učesnike rijalitija "Zadruga". Nakon Kijinog priznanja da voli Slobu, Luna uplašena njegovom reakcijom! Nije mu blo sve jedno kada je ovo čuo!

Zadruga: Nakon Kijinog priznanja da voli Slobu, Luna uplašena njegovom reakcijom! (VIDEO) Screenshoot YoutubeUbedljivo najemotivnije veče za sve zadrugare bilo je zbog celokupne situacije koja se dogodila kada je Veliki šef odlučio da svi ukućani čuju razgovor koji su u pabu imale Luna Đogani i Kija Kockar. One su jedna drugoj otvorile dušu, a ono što je nakon toga usledilo je mala rasprava među ukućanima, a kako su pojedini posumnjali u Kijinu iskrenost prema njenom još uvek zakonitom suprugu Slobi Radanoviću, nisu želeli da komentarišu njenu naglu promenu.

Kako bi situacija bila razjašnjena, Lepi Mića je ustao i upitao Kiju da li može javno i pred milionskim auditorijumom da kaže da li ona voli svog supruga ili ne, na šta je ona odgovorila:

"Ja sam se i te kako razočarala u njega, to mi je i trebalo da mogu da se otrgnem malo. Rekla sam da mi nije svejedno, ali, eto, volim ga... to ste želeli da čujete? Jeste, volim ga!"

Kijino priznanje zaprepastilo je sve ukućane s obzirom na to da se ona mesecima borila sa realnošću da, povrh svega, ne može da zaboravi sve lepe trenutke koje je provela sa njim i dodala da joj je ova ispovest učinila da joj konačno padne kamen sa srca.

Reakciju njenog supruga Slobe pogledajte u video snimku.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus


>