Region

Svet

Region

Serija Istanbulska nevesta: Prava ljubav, okovi tradicije i zamršeni porodični odnosi!

Serija "Istanbulska nevesta" bazirana na istinitim događajima, počela je sa emitovanjem na televiziji Pink. Prava ljubav, okovi tradicije i zamršeni porodični odnosi

Serija Istanbulska nevesta: Prava ljubav, okovi tradicije i zamršeni porodični odnosi! Print screen / Instagram



Nova visokobudžetna turska serija "Istanbulska nevesta", koja se po scenariju Alija Ajdina, baziranom na istinitim događajima, snima od 2017. godine, počela je sa emitovanjem na TV Pinku. Priča prati Sureju Deniz, izuzetno lepu i samouverenu devojku, koja je odrasla kao siroče u metropoli kakva je Istanbul. Naučena da se sama bori sa svim problemima, Sureji se život menja iz korena kada upozna Faruka Borana, bogatog i harizmatičnog biznismena, koji je osvaja već pri prvom susretu.

Ne sluteći da se iza maske čoveka širokih shvatanja krije rob starih truskih običaja, kome je mamina reč presudna, Sureja pristaje da se uda za Faruka i iz metropole preseli u srce turske pokrajine Anadolije, gde vreme kao da je stalo. Dok se Sureja s mukom bori za svoje mesto na velelepnom imanju Boranovih, Faruk će se iznenada suočiti sa starim neprijateljem prodice - Ademom Sezginom.

"Istanbulska nevesta" je već osvojila region, te za kratko vreme stekla status najpopularnije turske serije. Gledaoci u Hrvatskoj glavnu glumicu Asli Enver proglasili su novom Hurem, junakinjom serije "Sulejman Veličanstveni", koju je prikazivala TV Pink. Njenog partnera Faruka tumači Ozdžan Deniz, trenutno najplaćeniji turski glumac, domaćoj publici poznat iz serije "Crna ruža". Tu je još jedno poznato lice sa naše televizije - Firat Taniš, iz serije "Ljubav i osveta", koji u ovoj priči tumači neprijatelja porodice Boran, Adema Sezgina.

Autor ove ljubavne drame, koja se snima od 2017. godine, je Gulseren Budajidžioglu, dok režiju potpisuju Zejnep Gunaj Tan i Deniz Kološ.

Neverovatnu istinitu priču o sukobu običaja i modernog sveta, publika u regionu gledaće svakog radnog dana u 20 časova na TV Pink! Da li prava ljubav može da izdrži okove tradicije i zamršene porodične odnose?

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>