TV Show

Parovi

Amidži šou: Zašto je svima toliko zanimljiv odnos Nadežde Biljić i Mikija Đuričića?! (VIDEO)

U emisiji "Amidži šou" dobili smo odgovor na još jedno pitanje: Zašto je svima toliko zanimljiv odnos Nadežde Biljić i Mikija Đuričića! Ovo je samo njegovo mišljenje ali vrlo je moguće da ima istine.

Amidži šou: Zašto je svima toliko zanimljiv odnos Nadežde Biljić i Mikija Đuričića?! (VIDEO) Screenshoot YoutubeVoditelj  emisije "Amidži šou", Ognjen Amidžić ugostio je u svojoj emisiji zadrugare među kojima su bili i Nadežda Biljić, Miroslav Miki Đuričić i Bane Čolak. Oni su poslednjih nekoliko dana privukli najviše pažnje javnosti jer je Nadežda nakon veze sa Banetom otpočela romansu sa Mikijem. Iako se, kada je saznao Bane naljutio na ove zadrugare, sada su, izgleda, uspeli da izglade odnose.

Miki je u svom stilu izjavio:

"Bane, Nadežda i ja u nikad boljim odnosima. Danas smo imali svađu bračnu Kockar-Radanović. Ne znam da li znate o čemu se radi. Muž i žena su u rijalitiju. On ima devojku unutra, ona ima momka napolju."

Osvrnuo se i na to što su svi učesnici rijalitija "Zadruga" osudili vezu između njega i pevačice:

"Znate zašto je svima čudan odnos Nadežde i mene? Zato što se u rijalitiju prvi put smuvao neko ko nema momka ni devojku napolju."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>