Region

Svet

Nina Radulović ostavila Filipa Krainovića zbog neverstva!

Voditeljka Nina Radulović ostavila Filipa Krainovića zbog neverstva! Iako je njihova veza delovala skladno, Filip je u svom telefonu krio poruke druge devojke.

Nina Radulović ostavila Filipa Krainovića zbog neverstva! Print screen / Instagram



Voditeljka Nina Radulović i teniser Filip Krajinović više od godinu dana uživali su u skladnoj vezi, međutim njihovoj ljubavi je, izgleda došao kraj. Nina i Filip pre nekoliko dana odlučili su da stave tačku na vezu, a razlog je teniserov sve slobodniji način života - česti izlasci i flertovanje sa drugim devojkama, piše "Alo".

Kako se navodi, u poslednjih pola godine voditeljka je svom izabraniku nekoliko puta pronašla poruke sumnjive sadržine, nakon čega su usledile svađe, a zatim i raskid. Izvor lista je ispričao:

"Iako je tih nekoliko dana bio pažljiviji i posvetio joj se potpuno, ubrzo se nastavilo sve po starom. Tada su usledile još gore svađe. Filip je počeo da krivi Ninu što previše radi i vadio se da je njen posao razlog zbog kojeg ne provode dovoljno vremena zajedno. Sa druge strane, on joj se stalno pravdao kada ga nema kako ima sportske obaveze, a za to vreme je bio sa društvom i nekim devojkama. Kada je to saznala, plakala je danima. Filipa je gledala kao novu šansu za ljubav, a njen sin ga voli mnogo i navikao se na njega. Zbog toga joj je teško palo što joj se veza raspada pred očima, a onaj kojem je dopustila da bude deo njenog života je pravi budalom mesecima."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>