Region

Svet

Nataša Bekvalac iskreno! Ima snažne emocije ali ne želi nikada više da vidi Luku!

Nataša Bekvalac iskreno o svojim osećanjima! Njeno priznanje će mnoge iznenaditi. Ima snažne emocije ali ne želi nikada više da vidi Luku Lakuzića! 

Nataša Bekvalac iskreno! Ima snažne emocije ali ne želi nikada više da vidi Luku! Print screen / InstagramNa jučerašnjem ročištu u Prvom osnovnom tužilaštvu Bekvalčeva i Lazukić govorili su i o emocijama između njih, a dok je Luka istakao da ne voli Natašu, pevačica je iznenadila iskrenim odgovorom. Pravdajući se za porodično nasilje, optužujući suprugu da je ona njega napala, on pita:

"Da li bi trebalo da volim ženu koja mi ovako nešto uradi?"

Pita čovek čija se supruga nedavno porodila, čovek koji izlazi sa prijateljima i ostaje do ranih jutarnjih sati...

Nataša je, međutim, u sudu otkrila da i dalje oseća snažne emocije prema Luki:

"Volim ga, ali ne želim da ga vidim više u životu."

Pevačicu su propitivala pet Lukina advokata i zadržala se čak četiri sata u prostorijama suda, a kako "Pulsoline" prenosi Natašinim advokatima nije bilo dozvoljeno da uđu u sudnicu i Nataša je sve vreme morala da odgovara na pitanja Lukinih advokata. U jednom momentu, emocije su popustile pred pitanjem o porodičnom životu i ljubavi sa Lukom. Nataša tada više nije mogla da izdrži i zbog toga se i rasplakala pred svima. Iako ju je pet advokata Luke Lazukića "rešetalo", samo je jednom napravljena pauza od pola sata.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>