Region

Svet

Nataša Bekvalac nije bila u kontaktu sa roditeljima zbog Luke, a danas on ima strah od njenog oca!

Nataša Bekvalac nije bila u kontaktu sa roditeljima zbog Luke, a danas on ima strah od njenog oca! Nakon svega što se ovih dana dešavalo između Nataše Bekvalac i njenog supruga Luke Lakuzića, danas je održano prvo saslušanje.

Nataša Bekvalac nije bila u kontaktu sa roditeljima zbog Luke, a danas on ima strah od njenog oca! Print screen / Video Blic



Kristina, sestra Nataše Bekvalac, tvrdi da je Luka pre braka sa njenom sestrom živeo u iznajmljenom stanu sa cimerom, da bi tokom braka sa njom živeo u stanu na Dedinju. Osim toga, iako Lazukić tvrdi da je finansirao Natašine "Ibice i Amsterdame", Bekvalčeva dodaje da je svima poznato da je njena sestra i ranije putovala, kao što je i finansirala privatnu školu svoje ćerkice Hane, što je Luka, između ostalog, naveo u svoje troškove. Kristina je takođe navela i sledeće:

"Zbog njega Nataša šest meseci nije bila u kontaktu sa roditeljima. Luka je shvatao da smo svi provalili njegove namere da je prevari, pa ju je odvojio od najbližih, samo da joj ne bismo otvorili oči."



Danas, Luka vodi ozbezbeđenje sa sobom na prvo saslušanje u Prvom osnovnom sudu u Beogradu i to iz straha od Natašinog oca Dragoljuba, kako prenose domaći mediji. Luka je ovo izbegao da prokomentariše.

Nataša i Luka su danas odvojeno saslušani, a on je na saslušanje došao u pratnji svog advokatskog tima. Mnogi su ga jedva prepoznali, s obzirom na to da je u potpunosti obrijao bradu, ošišao se i obukao odelo.

Nataša Bekvalac se pojavila u pratnji svog advokata, a po tužnom izrazu njenog lica jasno je da je skrhana i potresena svime što joj se dešava. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>