Region

Svet

Region

Serija Komšije 29. epizoda: Anči ne veruje u iskrenost Čombetovih namera!

Serija "Komšije" 29. epizoda, biće emitovana na Prvom programu RTS-a večeras u 22. časa! Anči ne veruje u iskrenost Čombetovih namera!

Serija Komšije 29. epizoda: Anči ne veruje u iskrenost Čombetovih namera! Print screen / InstagramNe propustite večerašnju epizodu serije "Komšije" na Prvom programu RTS-a,  gde vas očekuju nove pustolovine omiljenih junaka. 

Čombe moli Anči da napuste selo i odu nekuda da žive zajedno. Anči ne veruje u iskrenost njegovih namera. Milanče i Mašan su zaradili dosta novca u poslu s bitkoinima. Mašan bi da se povuče iz tog posla ali ga Milanče odgovara od te namere, jer očekuje još veću zaradu. 

Direktor Neđa prosi Anči. Ona je zbunjena. Kaže mu da ga ne poznaje dovoljno i traži malo vremena da razmisli. Mora da razgovara sa ocem, Mašanom.

U glavnim ulogama pojavljuju se: Nebojša Ilić, Milica Mihajlović, Milutin Karadžić, Anja Mit, Miloš Samolov, Nataša Marković, Hristina Popović, Nemanja Oliverić, Uroš Jovčić, Andrija Milošević, Isidora Simijonović, Katarina Marković, Milena Drakulić, Olivera Bacić, Strahinja Azarić, Maja Šarenac, Nemanja Lukić i drugi.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>