Zadruga

Parovi

Zadruga: Kija priznala da bi sve učinila za Slobu, osećanja prema Andriji nisu tako jaka! (VIDEO)

Kija priznala da bi sve učinila za Slobu, osećanja prema Andriji nisu tako jaka! Ona je u rijalitiju "Zadruga" svojoj suparnici Luni otvorila dušu i priznala kako se zaista oseća zbog svega što joj se izdešavalo sa suprugom poslednjih meseci.

Zadruga: Kija priznala da bi sve učinila za Slobu, osećanja prema Andriji nisu tako jaka! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Niko nije očekivao prijateljski odnos između supruge Slobe Radanovića, Kije i njegove devojke Lune Đogani, ipak njih dve su predhodne noći imale dugačak razgovor iz koga se moglo videti koliko Kristina i dalje pati zbog svega, bez obzira na to što je u rijaliti "Zadruga" ušla sa informacijom da i ona napolju ima vezu. Njih dve su sele u pab i otvorile dušu jedna drugoj, a Kija je otvoreno rekla:

"Ja bih život dala za njega, i sada bih dala život za njega. Ovo sa Andrijom ne može nikako da se poredi sa njim, u ovom trenutku, ne znam za kasnije. Sve bih učinila za njega. Postoji taj morbidni romantizam u meni, ja ću za svog muža sve da učinim, pa čak da ga pustim da bude srećan."

Da li Kija ovo stvarno misli ili je u pitanju neka njena igrica, teško da ćemo saznati jer kako se bliži kraj, tako takmičari menjaju strategiju i isprobavaju razne načine da dođu do cilja, odnosno pobede. 

Luna je pokušala da objasni Kristini u čemu je bila njena greška kako istu ne bi više nikada ponovila:

"Nemoj da dozvoliš nikad više da se toliko prepustiš i toliko da radiš sve umesto nekoga."

Kristina je odmah prekinula i objasnila joj da će se i njoj tako nešto desiti jer nije problem u njima već u Slobi, koji ne može svoje greške da ispravi.

"Nemoj to da govoriš, jer ćeš doći ti u tu situaciju. Ja ga znam i te kako, znam šta tačno misli i šta oseća. Zato sam i rekla da nećete opstati, pre ćete raskinuti zbog toga nego što ćeš saznati da te je prevario. On ni ovde ne koristi sve što može. On dozvoljava da njegov privatan život utiče na poslovni, ne zna to da odvoji. To je dobro za svaku osobu, ali on nije takav. Da je bio fer prema meni, ja bih mu pomogla i ovde. Bila sam spremna da samo potvrđujem ono što on govori, a pošto nije bio fer, onda sam odlučila da iznesem istinu. To je bila moja greška i u braku, stavljala sam njega ispred svega."

Čitav razgovor pogledajte u video snimku.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>