Zadruga

Parovi

Zadruga: Kija Kockar sanja da su srećni i da se prevara nije dogodila! (VIDEO)

Kija Kockar je u rijaliti "Zadruga" ušla kao prevarena žena. Sada sanja da su srećni i da se prevara nije dogodila!

Zadruga: Kija Kockar sanja da su srećni i da se prevara nije dogodila! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Kija je odlučna u nameri da se razvede od Slobe ali joj izgleda podsvest govori nešto drugo. Ona pati zbog celokupne situacije, a prisustvo u istoj kući sa suprugom i njegovom devojkom sigurno joj ne pomaže da preboli propali brak. Sinoć je pred kamerama i Ognjenom Amidžićem otvorila dušu:

"Ja ga sanjam non-stop. To je strašno. Većinom je ista tema, da smo srećni i da se ovo ništa nije dogodilo. Sinoć sam sanjala kako smo srećni i kako ga ja pratim kod Lune u njihov novi stan i molim ga da me ne ostavlja. Onda ja kao slušam neke tužne pesme, mislim strašno..."

Amidžić je i sam bio vidno iznenađen njenim priznanjem. Kija je zatim rekla i da smatra da se Sloba ponaša nezrelo, kao i da se on i Luna svađaju oko gluposti:

"Meni njegovi postupci nisu zreli i sve ovo što radi, ako ne odreaguje kako ona želi, oni se svađaju. Teško im je što sam ja ovde, ja to razumem, ali to je njihov problem! I meni je teško što su mi to uradili. On meni želi da kaže mnoge stvari, ali i te kako zadržava stvari u sebi."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>