Zadruga

Parovi

Zadruga: Bane Čolak našao utehu u Miljani Kulić! Odzvanjali uzdasi i poljupci! (VIDEO)

Mnogo toga nas je već iznenadilo u rijalitiju "Zadruga" ali ovo niko nije očekivao od trudnice. Bane Čolak našao utehu u Miljani Kulić! Odzvanjali uzdasi i poljubci! 

Zadruga: Bane Čolak našao utehu u Miljani Kulić! Odzvanjali uzdasi i poljupci! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Miljana Kulić, koja je trudna ušla u rijaliti "Zadruga", šokirala je kako svoje cimere, tako i gledaoce, kada je sinoć završila u krevetu sa Banetom Čolakom. Od kada se uselila na imanje, Miljana nije pokazivala emocije ni prema jednom muškarcu u rijalitiju, sve dok skoro nisu počela šuškanja da je zaljubljena u Marka Miljkovića. Međutim, ona je više puta naglasila da Marka gleda samo kao prijatelja, a njene emocije su po svemu sudeći upućene drugom zadrugaru. 

Miljana je sinoć, na iznenađenje svih, završila u krevetu Baneta Čolaka, sa kojim je dugo razmenjivala nežnosti. Strasno su se grlili i mazili, ačuli su se i poljupci. Miljana se potom vratila u svoj krevet ali su njih dvoje nastavili da razgovaraju dok nisu zaspali. Bane je izgleda utehu pronašao upravo u Miljani, nakon što je Nadežda, sa kojom je bio intiman, završila u zagrljaju Mikija Đuričića.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>