Ostalo

Smeno

Čista magija u emisiji! Žiri je bio oduševljen! (VIDEO)

Čista magija u emisiji "Britanija ima talenat"! Žiri je bio oduševljen onim što im je Mark Spelman pokazao!

Čista magija u emisiji! Žiri je bio oduševljen! (VIDEO) Screenshoot YoutubeU show emisiji "Britanija ima talenat" na binu je izašao mađioničar Mark Spelman iz Velike Britanije. On je ostavio na žiri neverovatan i upečatljiv utisak jer im je dao neverovatnu i čistu magiju ... 

Mark je tokom izvođenja trika žiriju podelio Rubikovu kocku, voštane bojice, knjigu, hemijsku koju je zamolio Sajmona Kauela da drži u desnoj ruci i uspravnu, karte - sve što ukazuje da sledi jedan magični trik.

Mark je pitao žiri:

"A šta kad bih vam rekao da sam ja sve ovo znao pre dva meseca, devet meseci, pre dve godine?" 

Dirljiva priča Marka Spelmena izazvala je suze u očima i najhladijima! U pitanju je bila crvena boja, koju je žiri nasumično izabrao. Mark je samo nastavio:

"23. decembra 2015. godine sam otkrio magiju... Supruga i ja smo pet godina smo pokušavali da imamo dete, pet godina isprobavali sve. Rak joj je otkriven u trudnoći. Ali naša ćerka Izabela je preživela hemoterapije i nastavila da bude ostvarenje svih naših snova, nakon duge borbe. Ovo sam snimio pre dva meseca. Ona je tada crtala samo jednom bojicom. Pre šest meseci nije htela da spava bez svoje omiljene igračke".

U pitanju je bio mali pingvin, kao sa karte koj uje žiri izabrao.

"Izabela uvek uzima tati stvari i pre devet meseci ovako je ona pomešala ovu Rubikovu kocku".

Sajmona Kauela, Mark je ostavio za kraj. Pitao ga je koju je reč nasumično zaokružio i u pitanju je bila reč "šešir".

"Ovo sam snimio pre dve godine. Sajmone, Izabela ima nešto da ti kaže"- pisalo je na ekranu a zatim se čuo on, koji pita malenu devojčicu šta misli da će Sajmon, kada bi se tata prijavio za "Talenat", zaokružiti.

Devojčica je izgovorila reč "šešir"!

Mark je, ipak, na samom početku rekao da je pronašao magiju i da ga je promenila, kao i njegov život. U šouu se zbog njega po prvi put u 2018. godini čulo zlatno zvono!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>