Zdravlje

Ljubav

Istopite salo na stomaku uz nekoliko pravila!

Istopite salo na stomaku uz samo nekoliko pravila koje trebate ispoštovati!

Istopite salo na stomaku uz nekoliko pravila! Svet Plus



Hrana koju unosimo u organizam, naravno utiče na naš izgled ali ipak najveći uticaj ima to koliko smo fizički aktivni, pa ukoliko hoćete da smršate korigujte ishranu i povećajte fizičku aktivnost. Deluje tako jednostavno, a uz neka pravila videćete ubrzo i rezultate.

Ono što je najvažnije, a što gotovo svima teško pada je vreme poslednjeg obroka u toku dana. On ne sme biti kasnije od 19 časova.

Neki ljudi imaju problem sa disbalansom hormona i to im otežava gubitak kilograma. Uz pomoć nekih pravila reaktiviraćete hormone koji su zaduženi za topljenje sala i to bez neželjenih efekata. 

Pre svega, izbacite šećer iz ishrane. takva hrana nam daje energiju ali kada prestanemo da je koristimo onda telo počinje da troši rezerve masti koje ima.

Pasulj i zeleniš ima mnogo vlakana koja utiču na digestivni trakt i poboljšavaju varenje. Uvedite ih u vašu svakodnevnu ishranu što je više moguće, a konzumirajte više svežeg povrća nego obrađenog. Pomoći će vam da smršate, te zato se odmah bacite na zeleniš.

Prema rečima dijetetičara naš poslednji obilni obrok treba da bude između 16 i 17 sati. Umesto toga mi imamo tri mala obroka i večeramo salatu. Voda kao i voda i limun su odlični za detoksikaciju i treba ih konzumirati u ovom periodu kako bismo smanjili glad. Obroke ne preskačite i neka svaki bude spremljen kod kuće. Zaboravite brzu hranu!!!

Fizička aktivnost je obavezna pa zato dan započnite sa 10 minuta kardio vežbi i to začinite nekim treningom snage. Vrlo brzo ćete i sami videti rezultate i bićete ponosni na sebe.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>