Zdravlje

Ljubav & Sex

Istopite salo na stomaku uz nekoliko pravila!

Istopite salo na stomaku uz samo nekoliko pravila koje trebate ispoštovati!

Istopite salo na stomaku uz nekoliko pravila! Svet PlusHrana koju unosimo u organizam, naravno utiče na naš izgled ali ipak najveći uticaj ima to koliko smo fizički aktivni, pa ukoliko hoćete da smršate korigujte ishranu i povećajte fizičku aktivnost. Deluje tako jednostavno, a uz neka pravila videćete ubrzo i rezultate.

Ono što je najvažnije, a što gotovo svima teško pada je vreme poslednjeg obroka u toku dana. On ne sme biti kasnije od 19 časova.

Neki ljudi imaju problem sa disbalansom hormona i to im otežava gubitak kilograma. Uz pomoć nekih pravila reaktiviraćete hormone koji su zaduženi za topljenje sala i to bez neželjenih efekata. 

Pre svega, izbacite šećer iz ishrane. takva hrana nam daje energiju ali kada prestanemo da je koristimo onda telo počinje da troši rezerve masti koje ima.

Pasulj i zeleniš ima mnogo vlakana koja utiču na digestivni trakt i poboljšavaju varenje. Uvedite ih u vašu svakodnevnu ishranu što je više moguće, a konzumirajte više svežeg povrća nego obrađenog. Pomoći će vam da smršate, te zato se odmah bacite na zeleniš.

Prema rečima dijetetičara naš poslednji obilni obrok treba da bude između 16 i 17 sati. Umesto toga mi imamo tri mala obroka i večeramo salatu. Voda kao i voda i limun su odlični za detoksikaciju i treba ih konzumirati u ovom periodu kako bismo smanjili glad. Obroke ne preskačite i neka svaki bude spremljen kod kuće. Zaboravite brzu hranu!!!

Fizička aktivnost je obavezna pa zato dan započnite sa 10 minuta kardio vežbi i to začinite nekim treningom snage. Vrlo brzo ćete i sami videti rezultate i bićete ponosni na sebe.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>