Region

Svet

2CELLOS na Kalemegdanu 8. septembra! (VIDEO)

"2CELLOS" na Kalemegdanu 8. septembra 2018. godine! Spektakl na otvorenom!

2CELLOS  na Kalemegdanu 8. septembra! (VIDEO) Screenshoot YoutubeNevjerovatni, mladi i već uveliko slavni virtouzi na violončelima Luka Šulić & Stjepan Hauser, svetu poznatiji kao "2CELLOS" , će ponovo doći u Beograd 8. septembra 2018. godine i prirediti koncertni spektakl na otvorenom, na Kalemegdanu!

Sve je počelo pre pet godina kada su momci odsvirali taj famozni "Smooth Criminal" Michaela Jacksona i snimili spot, a nakon što su na YouTube kanalu brzinom svetlosti izbrojali pet miliona pregleda, iste godine potpisali su ugovor sa "Sony Masterworks", a zatim ušli u studio i objavili svoj prvi album. Sve je izgledalo poput sna, jer je iza njih pet neverovatno upešnih godina koje su ih oblikovale u neverovatne muzičare, svetske putnike, zvezde koje svojim čelima spajaju svet i oduševljavaju gde god da se pojave.

U Beograd se  vraćaju sa poslednjim  albumom "Score", koji je snimljen u Engleskoj s londonskim simfonijskim orkestrom. Ovoga puta momci nam donese i neke nove stilove ali će naravno svirati i planetarne melodije, kao i  klasike napisane za savremene filmove i televiziju.

Sveži i drugačiji, a ipak svoji i prepoznatljivi. Pet godina iz snova je iza njih ali njihova karijera i dalje kontinuirano raste. Iza Luke i Stjepana je više od 10 miliona posetilaca iz celog sveta i taj fenomenali put se i dalje nastavlja.

Ulaznice po promotivnim cenama od ponedeljka će biti u prodaji u sistemu Evetima.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>