Zadruga

Parovi

Zadruga: Čolak misli da mu je Nadežda prenela polnu bolest!

Posle odnosa koji su imali pred kamerama rijalitija "Zadruga" zadrugar zabrinut za svoje zdravlje i traži urologa. Čolak misli da mu je Nadežda prenela polnu bolest!

Zadruga: Čolak misli da mu je Nadežda prenela polnu bolest! Screenshoot Youtube



Bane Čolak traži  pregled kod urologa , a Nadežda Biljić kod ginekologa jer oboje sumnjaju da mu je ono drugo prenelo polnu bolest. 

Pošto je saznao da je njegova rijaliti devojka sa kojom je imao seksualne odnose imala seks i sa Mikijem Đuričićem, Bane ne zna šta radi od besa, koji ga izjeda već nekoliko dana. Nakon što je Nadeždu optužio da je "kurveštija" koja ne bira seksualne partnere u rijalitiju, on je sada počeo da je provocira i na račun njenog seksualnog života koji ima u spoljnom svetu, pa je izneo sumnje da je pevačica promiskuitetna i da se identično, a možda i gore ponaša kada je na svojim nastupima. Ne propušta priliku da je provocira:

"Ja moram da tražim urologa, da se proverim. Pod hitno mi dovedite urologa, ko zna šta ona radi kad je mogla da se je*e na Uskrs, ko zna šta radi napolju. Ko zna kako menja partnere i da li se uopšte redovno kontroliše od polnih bolesti, a ne bih rekao da vodi računa o tome. Ja sam u ozbiljnom strahu. Plašim se za svoje zdravlje."

Nadežda mu je uzvratila:

" I ja odavno hoću da tražim ginekologa, ali nisam htela da te uvredim. Misliš da ja nemam strah od toga da li si ti čist i zdrav? Zašto bi Nadežda bila pod sumnjom, a ti ne? Molim vas, i za mene ginekologa što pre."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>