Region

Svet

Lepa Brena se na koncertu u Torontu ogrnula zastavom SFRJ!

Lepa Brena se na koncertu u Torontu ogrnula zastavom SFRJ i naišla na odobravanje i usklike publike!

Lepa Brena se na koncertu u Torontu ogrnula zastavom SFRJ! Print screen / Instagram



Lepa Brena napravila je u okviru velike turneje u petak uveče spektakl u Torontu, a dok je pevala pesmu "Jugoslovenka", čovek iz publike dodao joj je zastavu bivše SFRJ, koju je ona ogrnula. Njen postupak naišao je na odobravanje i usklike publike. Snimak na kojem Brena drži zastavu bivše republike brzo se proširio društvenim mrežama, a dobila je veliki broj komplimenata od pratilaca sa prostora bivše SFRJ.

Pevačica je za Blic izjavila:

"Prvu zastavu je publika donela na koncert u Torontu, a drugu zastavu imali smo u Detroitu u makedonskoj sali. Ono što se meni dopada jeste to što publika ima običaj da donosi zastavu više kao znak raspoznavanja, a ne kao znak očekivanja da će se pevač njom ogrnuti. Pevali smo o zemlji koje više nema i koja je svakome od nas u nekom sećanju. Nekome je to sećanje lepo, nekom nije, ali to je jedna emocija koju mi na koncertima delimo jedni s drugima."

Dodala je da se osećala lepo jer je Jugoslavija zemlja u kojoj je stekla popularnost, slavu, kredibilitet i presrećna je što ljudi to poštuju i prepoznaju: 

"Ovde osim koncerata snimamo i spotove za pesme sa novog albuma, menjamo vremenske zone i klimatske uslove. Pa sam tako sa plus 30 došla na -4. Jednog jutra sam čekala izlazak sunca na setu, jedne večeri smo čekali svi zajedno zalazak sunca, tako da ovde ima svega, ali posla najviše" - rekla je Brena.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>