Lepota

Ljubav & Sex

Pripremite se za leto: Vežbe za savršenu zadnjicu i ruke! (VIDEO)

Pripremite se za leto za samo sedam minuta dnevno! Vežbe za savršenu zadnjicu i ruke!

Pripremite se za leto: Vežbe za savršenu zadnjicu i ruke! (VIDEO) Screenshoot YoutubeDa li smo svesni koliko je leto blizu i da nemamo baš puno vremena da svoje telo dovedemo u top formu? Provodimo puno vremena sedeći, ležeći, nemamo volje ni da pokušamo vežbati, ne razmišljamo o letnjoj garderobi... ali leto će svakako doći, zato vam predstavljamo ove fantastične vežbe. 

Zuzka Light već sedam godina na "Youtube" demonstrira vrlo efikasne vežbe koje nas brzo mogu dovesti do zavidnih rezultata. Njena misija je da nam pokaže kako vežbanje ne mora biti dugotrajno, niti da zahteva posedovanje privatne teretane, već se vrlo lako i jednostavno, uz malo redovnog vežbanja, volje i truda, može kvalitetno odraditi i kod kuće.

Program je baziran na kratkim, visokointenzivnim vežbama koje će naš puls dovesti do samog maksimuma, a time i do maksimalnog trošenja kalorija. Nijedna Zuzkina vežba ne traje više od 20 minuta, a ovaj video za savršenu pozadinu pokazuje nam kako da se upotpunosti izmoriimo i oblikujemo mišiće gluteusa u samo nekoliko minuta.

Zuzka Light, u video snimku koristi tegove od tri kilograma ali ukoliko ih nemate i obične plastične boce napunjene sitnim šljunkom ili peskom učiniće da vaše vežbanje bude uspešno!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>