Zadruga

Parovi

Zadruga: Šokantno priznanje! Slobina majka uputila bujicu kletvi Kiji i njenoj mami!

Šokantno priznanje majke, čija ćerka je u rijalitiju "Zadruga" zajedno sa suprugom i njegovom devojkom! Slobina majka uputila bujicu kletvi Kiji i njenoj mami!

Zadruga: Šokantno priznanje! Slobina majka uputila bujicu kletvi Kiji i njenoj mami! Screenshoot YoutubeGledaoci "Zadruge" su veoma upoznati sa životima majki glavnih aktera ljubavnog trougla, a sada je Nadica Zeljković, majka Kije Kockar, konačno rekla šta stvrno misli o majci Slobe Radanovića, Draginji:

"Nikada se nismo čuli. Imali smo svadbu, posle toga sam imala vrlo ružan razgovor sa njegovom majkom. Oni su imali neka pravila, neke druge običaje, koje moja Kristina nije ispoštovala, jer se tako dogovorila sa svojim suprugom Slobom."

Slobina majka bila jako uvređena. Kija i Soba su otišli na medeni meseci, a Kija se javila svojoj majci preko društvene mreže Facebook da su stigli i da to javi Draginji:

"Ja sam pozvala njegovu majku i čula sam tolike uvrede od nje, da je to prešlo u kletve. Govorila je da oni nikada neće imati sreće u braku zato što Kristina nije ispoštovala te običaje. Bujicu kletvi je uputila na mene i ćerku. Ja to Kiji nikada nisam rekla dok se sada nije desilo ovo. Kada se desila prevara, njegova majka me nije pitala kako je moje dete. Nismo se srele posle svega. Ja nemam problem da se sretnemo. Mi smo ležerni što se tiče odnosa. Ja sam za njegove roditelje uvek bila dostupna. Oni su penzioneri ljudi, imaju druge poglede na svet. Čak sam Draginji uvek govorila da mi kaže ako joj se nešto ne sviđa kod Kije."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>