Ostalo

Smeno

Bila je visoka dva metra, muškarci su je obožavali, a ona ih je surovo ubijala!

Bila je visoka dva metra, muškarci su je obožavali, a ona ih je surovo ubijala i sahranjivala iza kuće!

Bila je visoka dva metra, muškarci su je obožavali, a ona ih je surovo ubijala! Fotografija Little ASpecifična po visini i težini (imala je 150 kilograma), Bel se razlikovala od drugih ženskih serijskih ubica i po načinu na koji je ubijala žrtve. Bel Ganes, žena serijski ubica poznata po tome što je svoje žrtve trovala, pa zatim ubijala čekićem i tranžirala kao da su domaće životinje, specifična je i po tome što je bila visoka dva metra, a teška između 125 i 150 kilograma. Iako je bila ružna žena ipak je uspevala da stekne nekakvu seksualnu moć nad mnogim muškarcima koje je na kraju sahranjivala na groblju iza svoje kuće. 

Bel se razlikovala od drugih ženskih serijskih ubica jer svoje žrtve nije ubijala samo trovanjem kao što su druge radile, već ih je i sakatila. Ova norveška udovica koja je živela na farmi u Indijani u Americi imala je dva nadimka. Nazvana je Ledi Plavobrada po čuvenom liku iz bajke koji se stalno ženio, a onda ubijao i kasapio svoje žene, ostavljajući njihova tela u zabranjenoj sobi.

Tako je i Bel, na svoje imanje preko ljubavnih oglasa, namamnjivala potencijalne mladoženje koje je isto ubijala, kasapila i zakopavala iza kuće. Sličnost između lika iz bajke i serijske ubice zaista je ogromna pa nimalo ne čudi da joj je javnost dodelila ovakav nadimak. Drugi nadimak koji je dodeljen ovoj ženi monstrumu bio je "Princeza pakla".

Bel Gates je navodno izgorela sa svoje troje dece koje je grlila na farmi u kući 28. aprila 1908. godine. U tom trenutku javnost je pomislila da se radi o majci heroju koja je umrla pokušavajući da spasi svoju decu. Međutim nakon što su inspektori pronašli brojne raspadnute, osakaćene leševe na njenom imanju potpuno se drugačije gledalo na Bel. Više od deset muškaraca je dolazilo na farmu zbog obećanja ljubavi u novinskim oglasima, samo da bi bili ubijeni, iskasapljeni i lišeni svojih ušteđevina. Dan pred smrt monstrum žena posetila je advokata da bi sastavila testament jer se plašila za svoj život. Prema njenoj tvrdnji plašila se da će je ubiti Rej Lamfir, bivši najamni radnik čije je udvaranje odbila. Nesrećni čovek je osuđen za podmetanje požara ali ubistva dece nisu bila rešena, međutim ostaje misterija da li je Bel to sve izrežirala i nestala, s obzirom na to da je umrla baš nakon što je prijavila da se plaši za svoj život.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>