Zadruga

Parovi

Zadruga: Zorica krenula na Lunu, Sloba udario ruku, Anabela pratila dramu uživo! (VIDEO)

Zorica krenula na Lunu, Sloba udario ruku, Anabela pratila dramu uživo iz studija rijalitija "Zadruga"!

Zadruga: Zorica krenula na Lunu, Sloba udario ruku, Anabela pratila dramu uživo! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Pošto što su saopšteni glasovi publike, izbila je velika svađa u rijalitiju "Zadruga". Naime, Tomislav Panić je osvojio 41 posto, dok je Luna Đogani imala 59 posto glasova gledalaca. Maneken se pozdravio sa svojim cimerima i krenuo ka studiju, ali onda je nastala prava drama. 

Miljana Kulić je  prva počela da proziva Lunu zbog, prema njenom mišljenju, malog procenta glasova publike. Trudnici se ubrzo u prozivkama pridružila Zorica Marković, a onda je umalo nastao incident. Zorica  je krenula na Lunu, a obezbeđenje je odmah uletelo u dvorište kako bi sprečilo sukob. Ipak, Zorica nije želela da se fizički obračuna sa blogerkom ali Lunin dečko, Sloba je već burno odreagovao i vikao:

"Priđe li ti neko na metar, je*aću mu mamu u pi*ku. Glavu ću da mu rašrafim. Ona će njoj da se unosi u facu, babetina jedna."

Pri odlasku u izolaciju, Slobodan je udario rukom u betonski stub zbog čega se Luna  zabrinula. Na sreću, pevač se nije povredio, pa je razgovor sa devojkom nastavio u izolaciji.

Celu ovu situaciju iz studija televizije Pink pratila je Lunina mama, Anabela Atijas i Tomin drug Srđan, a u video snimcima pogledajte kako je sve to izgledalo i kako je Anabela reagovala.

 

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>