Zadruga

Parovi

Zadruga: Andrijana Radonjić se izvinila svom dečku. Zašto je ovo krila 7 meseci?! (VIDEO)

Zadruga: Andrijana Radonjić se izvinila svom dečku. Zašto je ovo krila 7 meseci to samo ona zna. Ipak pokušala je da objasni.

Zadruga: Andrijana Radonjić se izvinila svom dečku. Zašto je ovo krila 7 meseci?! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Od početka rijalitija "Zadruga" Andrijana Radonjić je pričala da ima dečka sa kojim je pet godina u vezi,sada je ona konačno otkrila da sa njim nije u pravoj vezi već tri godine i izvinila mu se zbog toga što ga je zamenila Đeksonom. Na pitanje novinara da li smatra da je korektno to što je sa dečkom sa kojim je bila pet godina, bukvalno raskinula u rijalitiju, Andrijana je odgovorila:

"Naravno da ne mislim da je to korektno. Ja sam sa tim dečkom imala nešto pet godina... Mi nismo zajedno već tri godine poslednje... čas smo zajedno, čas nismo. Ja sam želela da dokažem njemu da mi je stalo do njega, ali očigledno sam se prevarila, jer sam i pre uslaska u Zadrugu znala da od te priče nema ništa."

Iskoristila je priliku da mu se izvini jer joj nije bila namera da ga povredi:

"Ja se njemu ovim putem izvinjavam, nije mi bila namera da ga povredim niti bilo šta, krivo mi je što se sve ovako izdešavalo. Čak mi je rekao: "Nemoj da pričaš ništa, u slučaju da se nešto desi unutra", da ne bude ovako kako je sad. Ali, šta da radim, tako su se stvari izdešavale, ja to ne mogu da promenim."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>