Zadruga

Parovi

Zadruga: Dok je Kija pričala o svojim osećanjima prema Slobi, on je napustio prostoriju! (VIDEO)

Dok je Kija za stolom rijalitija "Zadruga" pričala o svojim osećanjima prema Slobi, on je napustio prostoriju zajedno sa devojkom Lunom!

Zadruga: Dok je Kija pričala o svojim osećanjima prema Slobi, on je napustio prostoriju! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Zadrugari su sinoć ponovo odgovarali na pitanja novinara, a kako je uvek na tapetu odnos u trouglu, Slobu su pitali da li mu je neprijatno zato što je prevario suprugu i što je Kiji posle svega bilo toliko loše da se gušila u suzama i povraćala. Sloba je ironično odgovorio, a zatim i upitao šta je on to tako strašno rekao da bi se ona gušila u suzama:

" Nije ok, ja sam loš čovek, go*** od čoveka. Zaista sam loš čovek."

Kija je dobila pitanje da li voli svog muža, na šta se nasmejala, pa otvorila dušu, a to se Slobodanu nije svidelo:

"Pa nemam šta da kažem na to da li ja njega volim ili ne. Ja sam samo rekla da mi nije svejedno, da su mi pomešana mnoga osećanja. Ja ne želim da budem sa njim kao sa mužem, kao sa čovekom u tom smislu, ali da su mi pomešana mnoga osećanja. Ja jesam došla ovde i rekla sam da su meni osećanja prekinuta hirurški rezom. To je bila moja rečenica. To nije tako. Normalno da mi je sve pomešano, normalno da mi je teško i zato mi je teško bilo kada mi je on rekao kako je uopšte nisam tužna, kao da sam ja došla ovde kao neki rijaliti igrač ne znam ja zbog čega, da mi nije stalo, da sve glumim i tako dalje. Ja vrlo dobro znam kako se osećam. Ne mogu da kažem da ga ne volim."

Nakon ovoga su Sloba i Kija nastavili da se žestoko raspravljaju, a onda se Sloba obratio Luni:

"Meni se iskreno se*e. Polazi, idemo odavde. Molim te, kreni za mnom. Ne zanimate me više."

Činjenica je da je sve ovo postalo preteško za sve aktere ljubavnog trougla i da bi napolju stvari mnogo brže i lakše bile rešene bez pritiska i osude javnosti, a kako je sve ovo izgledalo pogledajte u video snimku.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>