Region

Svet

Balkan Tube Fest 28. i 29. aprila u Banja Luci! (VIDEO)

Nakon što je tri puta do poslednjeg mesta napunio beogradski Sava Centar, a potom i sarajevsku Skenderiju, Balkan Tube Fest powered by Fanta 28. i 29. aprila u Banja Luci! 

Balkan Tube Fest  28. i 29. aprila u Banja Luci! (VIDEO) PromoU dvorani Borik tokom dva dana preko 80 najpopularnijih jutjubera dru┼żi─çe se sa svojim fanovima, igrati se, odgovarati na pitanja koja sve zanimaju, govoriti o va┼żnim temama za ┼żivote mladih ljudi u regionu…

Baka Prase, Ru┼ża Rupi─ç, Vanimy, Lea Stankovi─ç, Andrija Jo, PCAxe, Mila Antonovi─ç, Nedim, Irina ┼Żivkovi─ç, Neki Jutuber, Na─Ĺa Stanojevi─ç, Huligani iz Gimnazije, Va Vana, Totemia, Emilija Milojevi─ç, Anastasija Gruji─ç, KovalskA… samo su neki od u─Źesnika koji vas o─Źekuju na BTF u Banja Luci. Pored svih njih, na Balkan Tube Festu pojavi─çe se i naš najpoznatiji neurohirurg, Prof. Dr Danica Gruji─Źi─ç, koja ─çe mladima govoriti o štetnosti droge, kao i ambasador EU u BiH, koji ─çe sa Youtuberima u─Źestvovati na panelu “Say no to hate”.

Karte su ve─ç u prodaji, po ceni od 10 KM po danu za regularnu kartu i 20 KM dnevno za fan pit, i mo┼żete ih kupiti online na KupiKartu, na prodajnim mestima širom Bosne, Srbije, Hrvatske i Crne Gore (lista lokacija), od kraja marta i na Trgu Krajine u Banja Luci, a na sam dan festivala prodava─çe se u Boriku, gde se BTF i odr┼żava. Ipak, iskustvo sa prethodnih Balkan Tube festivala nam govori da je najbolje da nabavite svoju ulaznicu na vreme, jer je interesovanje ogromno - u Sarajevu je ispred ulaza ostalo više od 1.000 ljudi, budu─çi da su karte rasprodate sve do poslednje!

Sve novosti o BTF Banja Luka pratite na FB eventu!

Proverite zašto je "Balkan Tube Fest" mesto na kom svi ┼żele da budu, a do tada podsetimo se kako je to bilo u Sava Centru u junu prošle godine!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus


>