Region

Svet

Poslednja poruka koju je Nebojša Glogovac poslao prijatelju!

Poslednja sms poruka koju je Nebojša Glogovac poslao prijatelju! "Dok to zvrnda, ne znaš da li spava ili je umrla ili je na prejakim tabletama kao i ja."

Poslednja poruka koju je Nebojša Glogovac poslao prijatelju! Print screen / Instagram
Prijatelj pokojnog Nebojše Glogovca, reditelj Balša Đogo, ispričao je da mu je glumac pred smrt poslao poruku koju nikada neće moći da zaboravi. Ispričao je da mu je SMS stigao rano ujutro, dok je poznati glumac ležao u bolnici. Poruka je glasila:

"Jednoj ženi od oko 70 godina ovde u sobi mobilni telefon zvoni s pesmom "Ne spavaj mala moja muzika dok svira" Bijelog dugmeta. Dok to zvrnda, ne znaš da li spava ili je umrla ili je na prejakim tabletama kao i ja. Ne javlja se nikad, i to tako roka dok joj medicinska sestra ne isključi mobilni. A medicinske sestre nema uvek. Bizaran prizor, mislim da je gospođa imala nešto s nekim iz Bijelog dugmeta. A vidi se da je bila lepa."

Balša je dodao da bi Nebojša, čim uvidi da Balša ne zna kako da reaguje na takvu poruku, umeo i da se našali:

"Hajde, Hičkok, ne plači. Pa nije ti se odvalio branik sa automobila pa da budeš tužan."

Balša Đogo priznaje da nikako nije mogao da poveruje da je Nebojša Glogovac bolestan:

"Svi mi njegovi drugari rasuti po Podgorici, Trebinju, Nikšiću, Rijeci, Zagrebu, Beogradu, kad smo saznali njegovu dijagnozu, išli smo kod lekara da nas presluša, da snimimo pluća. Saznali smo da smo prehlađeni, da imamo virus, grip, astmu... Kada smo saznali da je Glogijevo stanje bezizlazno, merili smo vreme i nadali se, bar još koju godinu, do jeseni, samo proleće, najzad u nedeljama, pa biće bolje ako izgura danas, ali nije..."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>