Zadruga

Parovi

Zadruga: Kija Kockar jecala i povraćala od stresa zbog Slobe! (VIDEO)

Ljubavni trougao u rijalitiju "Zadruga" i dalje izaziva najviše pažnje. Kija Kockar jecala i povraćala od stresa zbog Slobe! 

Zadruga: Kija Kockar jecala i povraćala od stresa zbog Slobe! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Zorica Marković je tokom "Igre istine" iznela po ko zna koji put šta misli o ljubavnom trouglu Luni Đogani, Kristini Kockar i Slobi Radanoviću. S obzirom na to da je pevačica izjavila da zna da Kiju boli Slobina prevara, pevač je odmah doskočio i to demantovao. To je izazvalo veliku svađu između njih dvoje. 

Kija je zahtevala od svog još uvek zakonitog supruga da joj objasni zbog čega on ima takvo mišljenje, dok je on sve vreme izbegavao razgovor sa njom ali bio i prilično grub:

"Se*e mi se od priče da si ti tužna, a ja go*no."

Ona je insistirala na odgovoru:

"Kakva tuga? Gledaj me u oči. Odgovori mi. Ti misliš da ti mene nisi povredio."

Sloba priznaje da je povredio ali smatra da ona nije toliko tužna koliko pojedini žele da predstave:

"Znam to odlično i meni stižu informacije kao i tebi. Ostavi me, neću da pričao. E mogu i ja da plačem, ja sam plakao pet godina, a tebe je boleo ku*ac."

Sloba nije želeo da ulazi u dublju raspravu sa Kijom, pa je ostavio na cedilu i uleteo u kuću. Njoj su istog trenutka krenule suze, otišla je do jezera, pa još više zajecala, a od stresa koji je doživela počela je i da povraća. Niko na nju nije obraćao pažnju sem Ane Korać koja je odmah prišla da je uteši. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>