Zadruga

Parovi

Zadruga: Mikiju će ići na štetu ako iskoristi Nadeždu Biljić! (VIDEO)

Majka učesnice rijalitija "Zadruga" Nadežde smatra: " Mikiju će ići na štetu ako iskoristi Nadeždu Biljić!"

Zadruga: Mikiju će ići na štetu ako iskoristi Nadeždu Biljić! (VIDEO) Screenshoot Youtube



U okviru emisije "Zadruga - porodice zadrugara" gosti voditeljke Katarine Nikolić bili su i majka Nadežde Biljić, Slavica i brat Mikija Đuričića, Neša. Podsetimo, Miki i Nadežda imali su dva puta intimne odnose, o čemu bruji ceo region. Nakon svega, Miki i Nadežda nastavili su druženje sa Banetom Čolakom, koji nedeljama pokušava da osvoji pevačicu, a Nenad Đuričić gostujući u studiju "Zadruge" prošle noći je rekao da misli da Miki i Bane neće ostati toliko dobri prijatelji nakon rijaliti programa:

"Koliko znam Mikija, ostao je samo sa jednim učesnikom rijalitija, u kojima je bio, prijatelj. Mislim da će se možda viđati, ali da neće to biti na nekom nivou koliko misle da hoće i koliko pričaju."

Što se tiče odnosa Mikija i Nadežde, on naizgled ima pozitivno mišljenje:

"Ja sam rekao, ako se on odluči za Nadeždu, mi je oberučke prihvatamo. Nadežda je boem, kao i Miki, ako Miki odluči da bude sa Nadeždom mi to prihvatamo, šta god da odluči imaće podršku."

Slavica Biljić, Nadeždina majka, nije baš sigurna šta će biti sa njih dvoje:

"Ja njih ne mogu da komentarišem, jer su oni meni nespojivi. Bez obzira na sve, podržavam Nadu. Ja ne mogu da kažem ništa, jer dečka ne poznajem. U svakom slučaju, Mikiju će ići na štetu ako Nadu bude iskoristio, ali šta ćemo to je život."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>