Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 12. april 2018. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 12. april 2018. godine na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 12. april 2018. godine! Svet Plus
Ovan 21.3.- 20.4.

Dajete sve od sebe, ali uvek postoji neko ko vas kritikuje. Potrudite se da nadmudrite svoje saradnike koji vam postavljaju otežavajuće uslove ili iznenada stvaraju dodatne komplikacije. Važno je da vaše ideje i emotivna interesovanja nailaze na pozitivan odgovor. Na vama je da zavedete osobu koja vam se dopada.


Bik 21.4.-21.5.

Važno je da napravite dobar izbor i da se pravilno zaštitite od negativnih uticaja. Nemojte dozvoliti da se loš dijalog negativno odražava na nivo poslovne saradnje. Zatražite nečije razumevanje i emotivnu podršku. Nema razloga da suviše maštate o stvarima koje su daleke i nedostižne.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Ishod u poslovnim planovima koje imate u većoj meri zavisi od nečijeg uticaja i zato budite iskreni pred jednom starijom osobom. Nemojte dozvoliti da u vama prevlada sujeta. Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu kao i za različite probleme sa kojima se suočava voljena osoba. Možda neko od vas očekuje mnogo više nego što to pretpostavljate.


Rak 22.6. - 22.7.

Nova neprijatnost ili sukob sa jednom osobom nateraće vas da stvari posmatrate drugačijim očima. Važno je da se ne zanosite poslovnim temama koje predstavljaju potencijalni rizik. Primećujete da vaše želje ili poruke ne dopiru do partnera. Ne volite da vas neko drži u svojoj senci ili u emotivnoj neizvesnosti.


Lav 23.7.- 22.8.

Dogovor sa jednom osobom ukazuje na mogući neuspeh ili na poslovni promašaj. Ipak ne možete mnogo promeniti u svoju korist, osim da dostojanstveno prihvatite poraz. U susretu sa voljenom osobom delujete sumnjičavo. Ne želite unapred da dajete velika obećanja. Koristite svoju omiljenu taktiku.


Devica 23.8. - 22.9.

Umesto aplauza ili pohvala u ime zajedničkog uspeha, do vas dopiru neodređeni komentari i nečija kritika. Nemojte dozvoliti da vas isprovociraju nečiji postupci ili neistina. Morate imati više razumevanja za voljenu osobu. Postoje stvari koje se ne mogu lako objasniti i zato budite strpljiviji.


Vaga 23.9. - 22.10.

Nalazite se u dilemi izmedju više poslovnih mogućnosti. Na kraju, pokazaće se da ni jedna od njih ne zadovoljava vaše osnovne kriterijume ili interesovanja. Nema potrebe da se suviše ističete u nepoznatom društvu. Zanos ume lako da zavara. Posvetite svoju pažnju bliskoj osobi i zajedničkim temama.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Delujete nezainteresovano za različita pitanja koja vam postavlja jedna starija osoba. Većinu poslova pokušavate da završavate samostalno i u skladu sa ličnim interesima. Ipak, nedostaje vam objektivna procena. Nemojte davati ishitrena ili velika obećanja voljenoj osobi. Postoji mogućnost da iznenada promenite svoje mišljenje.


Strelac 21.11.- 21.12.

Postoje otežavajuće okolnosti koje ne možete da zaobiđete. Tražite lakše rešnje, ali sve što pokušavate ne donosi pozitivan efekat. Neko vam daje do znanja da nema previše razumevanja za vaše poslovne zahteve. Izbegavajte novu raspravu u susretu sa voljenom osobom. Trenutnu poziciju ne možete da promenite u svoju korist.


Jarac 22.12.- 19.1.

U susretu sa saradnicima postoje različiti nesporazumi i to vam daje za pravo da insistirate na istini. Ukoliko vam je stalo da ostvarite svoje ciljeve, pokažite veću energičnost u određenim situacijama.
Delujete nesigurno. Potrebno vam je nečije emotivno ohrabrenje. Slobodno izrazite svoje želje ili osećanja koja potiskujete.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Ukoliko vas je neko povredio lošim postupcima ili nedoličnim ponašanjem, kontrolišite svoje nezadovoljstvo. Poslovne situacije ne treba da doživljavate suviše emotivno. Budite dovoljno iskreni pred voljenom osobom. Ponekad ni velike reči nisu dovoljne. Nemojte štedeti na svojim osećanjima i pokažite kako činite ono što obećavate.


Ribe 20.2.- 20.3.

Nema razloga da očekujete nečije pokajanje o poslovnim postupcima. Uzalud insisitrate na istini o kojoj drugi ne žele javno da govore ili da se izjašnjavaju u vašu korist. Budite pažljivi pred voljenom osobom. Svaki gest iskrene pažnje deluje animirajuće i predstavlja uvod u zajednički užitak.


Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: Današnji dnevni horoskop

Povezane vesti:


>