Region

Svet

Region

Zagarantovano dobar provod za sve pripadnike jačeg pola uz film Rampage! (VIDEO)

Zagarantovano dobar provod za sve pripadnike jačeg pola uz film "Rampage" u bioskopima Cineplexx!

Zagarantovano dobar provod za sve pripadnike jačeg pola uz film Rampage! (VIDEO) Promo



Pravi muški provod u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Delta City, BIG Beograd, Kragujevac Plaza i Niš, zakazan je za 12. april od 20 časova, uz neprevaziđenog Dvejna Džonsona i film „Rampage”. Za sve posetioce, uz kupljenu ulaznicu pripremili su poklon magazin "Men’s Health", dok će partner događaja "FitPass" obradovati 3 posetioca u svakom bioskopu "Cineplexx" sa besplatnom mesečnom članarinom. 

Dejvis Okoje deli neizbrisivu vezu sa Džordžom, izvanredno inteligentnom gorilom koja je bila u njegovoj zaštiti od kada se rodio. No, genetski eksperiment koji je krenuo po zlu pretvorio je ovog nežnog majmuna u besnog monstruma. a novonastala čudovišta počela su da uništavaju celu Severnu Ameriku i sve što im se našlo na putu. Okoje se tada udružuje s genetskim inženjerom kako bi osmislio i osigurao protuotrov. Borba ne počinje samo za zaustavljanje globalne katastrofe, već i za spašavanje stvorenja koji je nekada bio njegov prijatelj.



Glavne uloge u filmu, pored Dvejna Džonsona, tumače Džefri Din Morgan, Džo Manganijelo, Malin Okerman i Naomi Haris, dok režiju potpisuje Bred Pejton.

Karte za Men's night događaj i film „Rampage” uveliko su u prodaji na blagajnama bioskopa "Cineplexx".

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>