Region

Svet

Severina: Pojavio se neki film, a ja sam još uvek uverena da to niko nikad nije gledao!

Severina se našalila: "Pojavio se neki film, a ja sam još uvek uverena da to niko nikad nije gledao!"

Severina: Pojavio se neki film, a ja sam još uvek uverena da to niko nikad nije gledao! Print screen / InstagramSeverina Vučković održala je humanitarni koncert u Splitu, u organizaciji udruženja udruga Leukemija i limfomi, a sem pesmom, podigla je atmosferu i anegdotom koju je ispričala. Htela je da naglasi koliko je podrša bitna u teškim trenucima u životu, a ona je imala nekoliko takvih:

"Podrška je važna, ja to znam iz svog života. Naime, bilo je situacija koje su baš loše, neću o njima. Ali bilo je duhovitih situacija u najgorim momentima za jednu ženu, pojavio se neki film, a ja sam još uvek uverena da to niko nikad nije gledao. U tim situacijama ljudi uvek pruže podršku, dobila sam hiljade poruka, ali jedna mi je ostala u najjasnijem sećanju. Zove me Arsen Dedić i kaže: ‘Koleginice, ja sam čuo da imate neki film, ali nemate muziku pa se preporučujem." 

Usledio je aplauz jer je nasmejala publiku, a cilj koncerta bio je prikupljanje sredstava za opremanje "Centra za transplantaciju matičnih stanica" pri Kliničkom bolničkom centru Split.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>