Region

Svet

Portal Eurovision on Top: Album Zdravka Čolića na prvom mestu!

Portal Eurovision on Top: Album Zdravka Čolića na prvom mestu! Možete i vi glasati!

Portal Eurovision on Top: Album Zdravka Čolića na prvom mestu! Print screen / Instagram



Na portalu "Eurovision on Top" koji okuplja milione poklonika najveće evropske muzičke manifestacije novi album Zdravka Čolića "Ono malo sreće"  našao se na prvom mestu liste "Top 15 evropskih albuma". Bez obzira na to što je na Evroviziji nastupao davne 1973. godine sa pesmom "Gori vatra", evrovizijski fanovi iz celog sveta i dalje pomno prate njegov rad. Na top listi singlova visoko su se kotirale pesme “Mala”, “Šljive su rodile” I “Kuća puna naroda”,  što je dokaz da brojna evropska publika itekako prati rad najpopularnijeg pevača sa Eks Ju prostora.

Aktuelni album Zdravka Čolića  "Ono malo sreće" u izdanju dve najveće diskografske kuće u regionu PGP RTS i Croatia Records, najprodavaniji je album u proteklih par meseci u Srbiji. Vladimir Graić direktor PGP-a kaže:

"Na našim listama prodaje u PGP-u novi album Zdravka Čolića je ubedljivo najprodavaniji. Za našu kuću je velika čast što imamo u svojim redovima legendu domaće pop muzike, koji je snimio ovako dobar i komercijalan album."

Album je najprodavniji i na teritoriji Hrvatske prema službenim podacima HDU- Hrvatske diskografske udruge. Želimir Babogredac direktor Croatia Recordsa je izjavio:

"Veseli me da album Ono malo sreće legendarnog Zdravka Čolića od trenutka kada je objavljen, postiže uspehe u kontinuitetu. Ne samo u regiji, već i u celom svetu. Dokaz tome je i njegov plasman na prvo mesto Evropske top liste."

Pre nekoliko dana Zdravko je završio spot za numeru “Tebe čuvam za kraj” koji je snimio u Lisabonu. Posle Lisabona Čola ponovo putuje u Švedsku gde nastavlja mini turneju u Stokholmu 14.april i Horsensu sedam dana kasnije. 

I vi možete glasati OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>