Zadruga

Parovi

Zadruga: Zamalo tuča! Nezapamćena svađa uznemirila sve zadrugare! (VIDEO)

Zamalo tuča u rijalitiju "Zadruga"! Nezapamćena svađa uznemirila sve zadrugare! Neumesne šale Mace Diskrecije i pogrdne reči...

Zadruga: Zamalo tuča! Nezapamćena svađa uznemirila sve zadrugare! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Pogrdne reči i neumesne šale koje je Maca Diskrecija zbijala na račun Kije Kockar nimalo nisu bile prijatne. Maca nije znala kako da što više uvredi ukućanku, pa je počela sa klevetama o njenom zdravlju. Naime, ona joj je prebacivala zbog problema sa jajnicima, pa je konstatovala da Kija nikada neće imati decu.

Ove reči su logično u Kiji izazvale toliki bes da je obezbeđenje brzinom svetlosti uletelo u "Belu kuću" kako bi sprečilo fizički kontakt, jer je Kija pokušala da je udari. 

Svi upozoravali Macu da nije lepo služiti se tim stvarima da bi bilo koga uvredila, a Lepi Mića je bio među prvima koji je u početku želeo da joj objasni na lep način ali kako ona nije pristala da prihvati svoju grešku nastao je veliki konflikt:

"Nije lepo to što pričaš, kako te nije sramota?! Da li si ti svesna koliko je to bolesno? Uvek sam te branio, sad više neću, sram te bilo!"

A onda je počeo i da viče:

"Pi*ka ti materina, još jednom da te čujem da si je spomenula i da si rekla tako nešto! Droljo! Je*aću ti majku ako te čujem!"

Obezbeđenje je bilo tu sve vreme dok su se ovo dvoje ukućana raspravljali zbog Kije, a onda je Lepi Mića napustio prostoriju pridikovajući Slobi Radanoviću da ne ume da se svađa i da svoju još uvek zakonitu suprugu odbrani na pravi način, na šta mu je Sloba odgovorio:

"Dobro, ti, izvini što si izmislio svet!"

Detalje pogledajte u video snimku:

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>