Region

Svet

Dijana Marojević ostavila poznatog glumca i potpuno promenila život!

Dijana Marojević ostavila poznatog glumca Bogdana Diklića i potpuno promenila život! 

Dijana Marojević ostavila poznatog glumca i potpuno promenila život! Screenshoot




Nenametljivi šarmer našeg glumišta i lepa glumica Dijana Marojević, bili su par koji je, dok je trajao njihov brak, izazivao veliku pažnju javnosti i svi su se ugledali na njih. Bili su rado viđeni na crvenom tepihu i svi su mislili da će ta ljubav zauvek trajati. Ipak, brak se završio razvodom ali je iza Bogdana Diklića i Dijane Marojević Diklić ostala ljubavna priča krunisana rođenjem nihove ćerke Sofije.

Dijana je od Bogdana mlađa 21 godinu, njega je je pratio status porodičnog čoveka, a nju glas lepotice kojoj nije bila potrebna ni trunka šminke da bude jedna od najpoželjnijih. 

Spajali su ih filmovi poput "Četvrtog čoveka" i "Lajanja na zvezde", a zajedno su lektorisali i njegovu knjigu. Kako se ranije pričalo, problemi u njihovom braku, počeli su pošto se Diklić suočio sa ozbiljnim zdravstvenim problemima 2009. godine, a nakon razvoda se šuškalo da je u depresiji. 

Dijana Marojević slavu je stekla u filmu "Lajanje na zvezde", a zapaženu ulogu imala je i u seriji "Neki novi klinci". Danas je profesor na Fakultetu dramskih umetnosti, a radi i u nekoliko pozorišta. Ipak, filmove više ne snima, a njen poslednji film snimljen je 2007. godine i od tada je nestala sa filmske scene.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>