Zadruga

Parovi

Zadruga: Nadežda Biljić sanja čašicu, a imala je rupu u životu od pet godina!

Nadežda Biljić sanja čašicu, a imala je rupu u životu od pet godina! Sada je glavna tema rijalitija "Zadruga" zbog odnosa sa Mikijem Đuričićem.

Zadruga: Nadežda Biljić sanja čašicu, a imala je rupu u životu od pet godina! Screenshoot Youtube



Pevačica Nadežda Biljić je pre dva meseca ušla u "Zadrugu" kao prijateljica i koleginica Slobe Radanovića. Po ulasku u rijaliti otkrila je da je prošla kroz pakao kada se borila sa alkoholom. Jednom prilikom je priznala zadrugarima da je zbog lekova imala ozbiljne zdravstvene probleme:

" Nemam problem da pričam o periodu kad sam se alkoholisala. Bukvalno imam rupu u životu od pet godina, tražila sam spas u alkoholu. Ne smem da okusim ni kap alkohola zbog toga, ali i zbog zdravlja. Nemam više problem da stanem posle dva, tri pića. Došla sam do te faze zato što nisam umela da stanem. Ja sam prekršila tu seansu, prestala sam da pijem lekove i ušla sam ovde."

Nadežda je rekla kako su je često bolele kosti, pa je mislila da ima reumu, a ustvari se sve to dešavalo jer nije smela da konzumira alkohol:

"Ja sanjam čašicu. Svaka kost me je bolela. Sve me bolelo. Plakala sam danima, a ubijala sam se od alkohola. Nisam mogla ni da pevam, ni da idem na tezge. Otkazivala sam nastupe jer nisam imala snage da izdržim sve to. Nanela sam mojima mnogo stresa, skratila sam im život. Nijedan muškarac me nije hteo takvu. Zato sam i propala u poslu i znam da sam doprinela krahu uspešno započete karijere."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>