Zadruga

Parovi

Zadruga: Strast između Mikija i Nadežde se nastavlja! Totalno se opustili! (VIDEO)

Strast između Mikija i Nadežde se nastavlja! Više im u rijalitiju "Zadruga" kamere nisu problem. Totalno su se opustili!

Zadruga: Strast između Mikija i Nadežde se nastavlja! Totalno se opustili! (VIDEO) Screenshoot YoutubePre nekoliko dana dogodila se jedna situacija koja je privukla pažnju javnosti, a to je odnos između pevačice Nadežde Biljić i Mikija Đuričića. Naime, oni su se našli u jednom kutku u dvorištu gde su otvoreno imali seks. Navodno nisu znali da u tom delu postoje kamere, a onda su se ponovo našli na istom mestu kako bi samo razgovarali. Nadežda je u tom trenutku ispričala njemu šta joj je Bane rekao upravo za tu prostoriju:

"Dođi da ti pokažem gde je kamera ovde, a ja da umrem."Niko od ukućana osim Slobe Radanovića još uvek nije upoznat sa ovom situacijom, pa će za sada to ostati tajna, a oni su ponovo započeli akciju i totalno se opustili. Jasno je da među njima postoji velika strast koju će svi takmičari prepoznati, jer Nadežda sve više koristi priliku da bude samo u Mikijevoj blizini. Detalje pogledajte u video snimcima. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>