Zadruga

Parovi

Zadruga: Evo šta kaže Nadeždina majka! Neka se uda za Mikija! (VIDEO)

Nakon što je pevačica Nadežda Biljić imala seksualni odnos pred kamerama rijalitija "Zadruga" sa Mikijem Đuričićem oglasila se njena majka Slavica Biljić. Evo šta kaže Nadeždina majka: "Neka se uda za Mikija!"

Zadruga: Evo šta kaže Nadeždina majka! Neka se uda za Mikija! (VIDEO) Screenshoot YoutubeMnogi osuđuju ovaj potez Biljićeve, uz obrazloženje da je neprimereno da upražnjava seks na veliki praznik i to sa muškarcem sa kojim je imala isključivo drugarski odnos pre tog čina, Nadeždina majka nije ćerki mnogo zamerila na ovom potezu. 

Slavici svakako nije prijatno ali kaže:

"Znate šta, Nadici od karijere tamo ne predviđaju ništa, kažu neće uspeti. Evo, nek nađe muža i uda se. Nek se uda, možda i za Mikija. On očigledno gaji neke emocije, pa i seks je emocija, a razumniji je od Nadežde. Šta da vam kažem, smejem se od muke. Mislili su oni da tamo nema kamera, ali eto sve je snimljeno. Nisu uradili ništa što drugi ne rade. Šta drugo nego da se uda, 27 godina moja ćerka ima. Ja kad sam bila u 27 dete mi imalo pet godina. Neka i ona rađa decu, taman da se uda u "Zadruzi". Ušla je u rijaliti da pokaže da lepo peva i da je dobar čovek... A ovo što se desilo, pa ja svoje dete podržavam, sigurno da joj neću okrenuti leđa - završava Slavica za "Blic", koja i pored svega degutantnog uz svoju ćerku."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>