Zadruga

Parovi

Zadruga: Miki poverio Slobi šta je radio sa Nadeždom! Nešto je izostavio! (VIDEO +18)

Kako će reagovati ostali učesnici rijalitija "Zadruga" kada saznaju?! Miki ne može da se smiri, pa poverio Slobi šta je radio sa Nadeždom! Nešto je izostavio!

Zadruga: Miki poverio Slobi šta je radio sa Nadeždom! Nešto je izostavio! (VIDEO +18) Screenshoot YoutubeMiki Đuručić i Nadežda Biljić imali su  žestoku akciju na Uskrs, a njega je krivica počela da izjeda i da ga grize savest. Izgleda da mu se to dogodilo u trenutku kada je ugledao kamere koje su snimile celi odnos. On je sa Slobom Radanovićem želeo da podeli svoju brigu, ali mu nije ispričao pravu istinu:

"Ja ne vidim da me kamera snima, ja već spremio vodu, kad ovi viču "evo hrane". Grdili su me, rekli mi svašta. Nisam znao da tamo ima kamera. Znao sam da ima u prvom, ali nisam znao da je u drugom delu ima kamera, utroba mi se prevrnula. Kad sam video, presela mi i guska i sve, život mi se smučio. Au blama, au tuge."

Sloba je posumnjao u njegove reči, a kako će reagovati ostali zadrugari ako im snimak bude pušten za stolom, ostake nam da vidimo. 

 
 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus


>