Region

Svet

Voditeljka rijalitija Zadruga, Dušica Jakovljević odlazi iz Srbije!

Voditeljka rijalitija "Zadruga", Dušica Jakovljević ovih dana odlazi iz Srbije na duže vreme!

Voditeljka rijalitija Zadruga, Dušica Jakovljević odlazi iz Srbije! Print screen / Instagram




Dušica Jakoviljević uveliko bira na koju destinaciju u Americi će otići, a ovih dana trebalo bi da preda papire za vizu da bi mogla da otputuje na taj kontinent gde planira da ostane duže vreme. Još uvek nije poznato da li Dušica, ipak odlazi zauvek ali svakako su razočarani svi oni koji su navikli da je gledaju na malim ekranima. 

-"Veliki broj obaveza je iz Dušice iscrplo i poslednji atom snage. Oseća se umorno od brojnih emisija koje je vodila poslednjih meseci, pa je tako rešila da sa decom ode na neku egzotičnu destinaciju gde će provesti nekoliko meseci. Željna je plaži i sunca, pa će iz tog razloga najverovatnije odabrati obalu Amerike, ali i tu priliku iskoristiti da bi posetila Njujork. Ono što joj posebno predstavlja zadovoljstvo jeste činjenica da postoji velika mogućnost da skoro čitavo leto provede na ovom kontinentu, a ne odbacuje mogućnost ni da tamo ostane. Dušica jako voli svoj posao, ali ovog puta je sve podredila “Zadruzi” jer je mesecima vodila emisije za koje mora dugo da se sprema."  - objašnjava prijateljica bliska Dušici, a prenosi "Blic".

Dušica je kratko rekla, da j istina da planira dalek put i da poslednjih dana bira lokaciju:

"Samo tražim da na tom mestu bude mnogo sunca, a da u istom trenutku imam i more. Ići ću za Ameriku na duže vreme, ali još razmišljam koji će to biti grad. Ako sve bude kako sam planirala, moguće da ću obići nekoliko gradova u tom periodu."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>