Ljubav & Sex

Style

Ljubav & Sex

Zbog ovih grešaka blokirate sebi put do ljubavi!

Razmislite, možda je problem u vama!? Zbog ovih grešaka blokirate sebi put do ljubavi!

Zbog ovih grešaka blokirate sebi put do ljubavi! Svet PlusNije uvek istina da jednostavno nemate "sreće u ljubavi", možda trebate pogledati i svoje greške jer možda baš tu leži najveći problem. Čime to blokirate sebi put do ljubavi? Ako vidite sebe u ovih nekoliko koraka, onda "nemanje sreće u ljubavi" uopšte nije vezano sa nesrećnom sudbinom i nenaklonjenim zvezdama.

* Na svetu živi preko 7 milijardi ljudi, a vi ste zapele za osobu sa posla koja ima ozbiljnu vezu ili vas jednostavno ne primećuje? Proširite vidike i umesto da se fokusirate na tu jednu osobu koja vas jednostavno ne vidi, počnite da primećujete druge ljude.

* Prvi korak u lošoj vezi je upravo ovakav stav: ako mislite da ne zaslužujete najbolje od ljubavi, nećete to ni tražiti.

* Jednom kad uverite sebe da vam ne treba najbolje, već samo dovoljno dobro, počinjete da snižavate standarde. Ubrzo ćete odustati i od onoga što je dovoljno dobro i završiti na opciji "daj šta daš".

* Interesujete se isključivo za nedostupne, nedostižne i nezainteresovane zločeste likove i očekujete da ćete ih baš vi promeniti. Kad vas povrede, lek tražite u nekom drugom sa istim karakteristikama i karakterom. Ne možete očekivati da će stvari biti drugačije ako stalno ponavljate iste greške.* Lojalni ste onima koji vas "gaze"! Klasični primer osobe koja zapravo beži od ljubavi. Umesto da insistirate na tretmanu koji zaslužujete, zadovoljavate se mrvicama koje vam bacaju oni ljudi koji vas nikada neće ceniti.

* Igrate igrice! Svoje ili njegove, svejedno je. Ako aktivno učestvujete u igranju igrica i mislite da je to prvi korak ka ljubavi, uvek ćete se razočarati. Igrice igraju oni koji ne žele ništa ozbiljno i to je sasvim u redu. Ali, ako ipak želite nešto dugotrajno, igranje igrica je pogrešan pristup.

* Nije lako napustiti čak ni vezu koja nije dobra, ali svakako je neophodno. Ako ostajete u odnosu za koji znate da ne funkcioniše, uništavate šanse za vezu koja bi možda funcionisala.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>