Pinkove Zvezdice

Parovi

Pinkove Zvezdice

Pinkove zvezdice: Jelena Tomašević imitirala Severinu i dobila ovacije od kolega i publike! (VIDEO)

U dečjem takmičenju "Pinkove zvezdice", Jelena Tomašević imitirala Severinu i dobila ovacije od kolega i publike!

Pinkove zvezdice: Jelena Tomašević imitirala Severinu i dobila ovacije od kolega i publike! (VIDEO) PromoGledaoci će i ovog petka od 21:45 časova prošetati kroz sve muzičke žanrove, a naša najtalentovanija deca će u svakom od njih jednostavno briljirati. 

Emma Uvalić će u prvoj emisiji sedmog kruga otpevati Severininu pesmu "Grad bez ljudi", i ponovo uspeti da oduševi žiri. Osim što je dobila pohvale, Emmin nastup je inspirisao Jelenu Tomašević da pokaže najbolju imitaciju ikada. Naime, Jelena je otpevala refren ove pesme imitirajući Severinu i dobila ovacije od kolega, ali i publike. 

Ivana Dimkovski će se ovog petka predstaviti pesmom "Poželi sreću drugima" koju izvodi Lepa Brena, što je potpuno drugačije od svega što je do sada pokazala, ali je ostavila podjednako dobar utisak kao i u prethodnim nastupima.

Sjajna Sara Gigova je ovog puta odabrala baladu "When We Were Young", koju u originalu izvodi Adel, i svojom interpretacijom, ali  izgledom na sceni, ostavila žiri bez teksta.

Kao i uvek, za najbolju zabavu i smeh do suza bio je zadužen Sergej, pa se našalio sa koleginicom Gocom Tržan:

"Ukoliko želite da vaše dete bude praćeno, da znate u svakom trenutku šta radi" - detektivska agencija "Grdana" - rekao je Sergej i nasmejao Gocu, ali i sve u studiju.

Ovog petka videćete i nastupe: Fani Trančeve, Sare Simić, Leonore Gaši, Maria Krasteva, Isidore Begović, Lane Vučenović, Luke Škibole, Petra Bulatovića, Ljiljane Plavšić i Dražena Bakovića.

Ne propustite "Pinkove zvezdice" večeras od 21:45 na Tv "Pinku".

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>