Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 5. april 2018. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 5. april 2018. godine na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 5. april 2018. godine! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Partner ima bitan uticaj na Vaše raspoloženje, posebno kada Vas iznenada preplavi osećaj nesigurnosti ili naglašena sentimentalnost. Sve je lepše kada to delite sa dragom osobom.


Bik 21.4.-21.5.

Lepo je kada se nalazite u društvu osobe koja ispunjava Vaša emotivna očekivanja. Zanos koji osećate najavljuje novo emotivno zadovoljstvo ili priliku da uživate u nečijoj blizini.


Blizanci 22.5.- 21.6.

U emotivnom smislu najbolje je da sve ide u svoje vreme, ne možete odmah uticati na partnerovu odluku. Učinite nešto što će ostaviti veliki i poseban utisak na blisku osobu.


Rak 22.6. - 22.7.

Partner ima poverenje u Vaše sposobnosti i prepušta Vam da donosete odluku u zajedničko ime. Ne želite da Vas neko previše obavezuje, posebno kada delujete nesigurno.


Lav 23.7.- 22.8.

U odnosu sa bliskom osobom osećate zadovoljstvo, učinite sve što je potrebno da spojite lepo sa korisnim. Uskladite svoje misli i osećanja kako biste uživali na poseban način.


Devica 23.8. - 22.9.

Obratite pažnju na iznenadne susrete. Neko će Vas inspirisati na novu emotivnu radost. Ako ste u vezi, zanemarite sve što vam vezu može ugroziti.


Vaga 23.9. - 22.10.

Još uvek niste spremni da se suočite sa nekim emotivnim dilemama koje Vas muče. Nesvesno odlažete trenutak odluke i izjašnjavanja pred bliskom osobom.


Škorpija 23.10.- 22.11.

U trenutku emotivnog zanosa ili oduševljenja, spremni ste da zaboravite na sve drugo što Vas dodatno opterećuje. Usmerite svoju pažnju na blisku osobu


Strelac 21.11.- 21.12.

Nerazumevanje u odnosu sa partnerom najviše ilustruje različitost u mišljenju, ipak uvek postoji način da uskladite svoje želje i mogućnosti.


Jarac 22.12.- 19.1.

Ponekad treba potisnuti osećanja kako biste jasnije sagledali sve mogućnosti i uvideli dobro rešenje. A najbolje rešenje se uvek nađe iskrenim razgovorom.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Lakše Vam je da svet oko sebe posmatrate iz pomalo ružičaste perspektive u očekivanju, da će se stvari u Vašem životu rešiti same po sebi.


Ribe 20.2.- 20.3.

Lepršavost u Vašem raspoloženju podstiče i Vašeg partnera na aktivniju ulogu u kreiranju zajedničkih planova. Uzajmano razumevanje donosi mnogo radosti.


Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: Današnji dnevni horoskop

Povezane vesti:


>