Zadruga

Parovi

Zadruga: Žestoka svađa Filipa i Marije Ane! Mamu ti je*em smrdljivu, zažalićeš zbog ovog! (VIDEO)

Dok su pojedini ukućani rijalitija "Zadruga" razgovarali u Beloj kući, dogodila se žestoka svađa Filipa i Marije Ane, koja je zaprepastila sve prisutne.

Zadruga: Žestoka svađa Filipa i Marije Ane! Mamu ti je*em smrdljivu, zažalićeš zbog ovog! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Marija Ana Smiljanić ušla je u kupatilo kako bi odradila svoj ritual pred spavanje, a Filip Đukić je ušao za njom. Čulo se lupanje i urlanje. Marija Ana je iscenirala situaciju, kao da je on kriv zbog pada grejalice i povrede njenog prsta. Filipa je to toliko izbacilo iz takta pa je istog trenutka tražio kamere , a uz to je vređao na najgori način:

"Kamere su sve zabeležile, ku*ko! Mamu ti je*em smrdljivu, zažalićeš zbog ovoga, kunem ti se! Samu si sebe udarila u palac, ku*vetino jedna!"

Toliko su vikali jedno na drugo, da je obezbeđenje odmah odreagovalo na ove napade, a Filip je na kratko napustio kuću dok se situacija u potpunosti nije primirila. Sanja Stanković je bila preplašena zbog svađe koja ju je probudila, pa je pitala Mariju Anu šta se tačno dogodilo i zamerila joj je što nemaju obzira prema pojedincima koji su u tom trenutku već spavali, a Marija Ana je rekla:

"Brate, videli ste i sami koliko me smarao da idemo u pab i onda je došao u kupatilo za mnom, ja sam mu rekla da ne želim da pričam dok ne prizna ono što je trebao da prizna! I on je bacio grejalicu i posvađali smo se."

Pogledajte kako se sve ovo dogodilo.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>