Region

Svet

Joca Stefanović je preživeo operaciju pluća, a sada će živeti punim plućima!

Pevač, Joca Stefanović je preživeo operaciju pluća, a sada će živeti punim plućima! Progovorio je i o prstenu, veridbi i svadbi.

Joca Stefanović je preživeo operaciju pluća, a sada će živeti punim plućima! Print screen / Instagram



Joca Stefanović,  prošao je kroz pravi pakao kada je morao da bude hitno hospitalizovan i ima operaciju na plućima. Sve se na sreću, dobro završilo, a mladi pevač se danas uspešno oporavlja o kaže:

"Prolazi ti sve kroz glavu, prvo ti prolazi da moraš da naučiš da ne treba nigde da žuriš. Svi mi nešto žurimo, nemamo vremena. Jednostavno, imamo vremena za sve, to je bila opomena da treba čovek da vodi računa o sebi, da se odmara kvalitetno i kako treba i onda sve dođe na svoje."

Na svom Instagram profilu objavio je sliku iz bolničkog kreveta i napisao:

"Dragi moji prijatelji...Najgore je prošlo hvala dragom Bogu. Sada se osećam zaista dobro i želeo sam da to podelim sa vama da ne bi ste brinuli. Imao sam malu intervenciju na plućima koja nije ni malo prijatna... Izdržao sam i to i nadam se da ću moći uskoro da se vratim na scenu. Sledi jedan period mirovanja da ne bi slučajno došlo do komplikacija...Planove koje smo imali za premijeru spota su odlozeni par dana zbog mog zdravstvenog stanja. Uskoro će i meni a i vama SVE DOBRO DA IDE. NEIZMERNO HVALA MOJOJ PORODICI I MOJOJ DEVOJCI NA PODRŠCI KOJU SU MI PRUŽILI U OVIM TRENUCIMA...Takodje beskrejno hvala svim mojim kolegama na podršci. Mnogo mi to znaci...Hvala i novinarima koji su se interesovali za moje zdravlje i preneli TACNU INFORMACIJU. Voli vas Joca Stefanovic"

On je dodao da mu je najveću podršku u teškim trenucima pružila devojka Hana Olujić, kojoj je posle toga poklonio skupoceni prsten. Ipak, nije u pitanju veridba, a svadbu, kako sam kaže, ne planiraju u skorijoj budućnosti:

"Lepo je to planirati, ali na to se još nismo konkretno odlučili. Nama je bilo dve godine kad smo bili u bolnici, hteo sam da joj kupim nešto lepo, ali nisam mogao tad i onda smo naknadno."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>