Region

Svet

Region

Serija Nemanjići: Dragan Mićanović otkriva da nije očekivao ovako žestoke reakcije!

O seriji "Nemanjići" mišljenja su podeljena, a glumac Dragan Mićanović otkriva da nije očekivao ovako žestoke reakcije!

Serija Nemanjići: Dragan Mićanović otkriva da nije očekivao ovako žestoke reakcije! Promo



Karijera Dragana Mićanovića traje već 30 godina, a započeo je sa 17 godina i oprobao se u različitim pozorišnim i filmskim žanrovima. Trenutno ga publika može gledati u seriji "Nemanjići" gde tumači lik Rastka Nemanjića. Dragan kaže da su ga reakcije gledalaca iznenadile, pa iskreno kaže:

"Nisam očekivao baš takvu reakciju, mada iz svog 30-godišnjeg iskustava sam shvatio da se ljudi baš strasno bave kritikom umetnosti, bilo u pozorištu ili na televiziji. Sada, pošto je moderna tehnologoija dopustila da svako kaže mišljenje o svemu, reakcije su dosta emotivnije, žešće i jače. Znali smo da radimo nešto što će buditi interesovanje pozitivno i negativno, ali ne ovoliko. Imao sam iskustva i do sada radeći raznorazne likove dosta značajne za svetsku književnost i dramaturgiju tako da za svakog glumca kada se prihvati nekog posla, makar je kod mene to slučaj, postoji odgovornost. Bilo da glumim roma, Hamleta ili Rastka... Uvek ću dati sve od sebe u datim okolnostima, to je bio slučaj i sa Svetim Savom."

Glumac dodaje da je tokom snimanja serije bio smiren i spokojan i da će morati da prođe neko vreme, pa da shvati šta je ostalo iza tog lika. 

Najavljena druga sezona serije ali Mićanović ne zna hoće li biti deo ekipe, a ono što mu je najteže palo tokom snimanja prve sezone je provođenje dosta vremena u šminkerskoj stolici. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>