Zadruga

Parovi

Zadruga: Zorica Marković smatra da su se Luna i Sloba zaigrali. Oni drže narod u zabludi! (VIDEO)

Pred ulazak u rijaliti "Zadruga" Zorica Marković kaže da je svašta saznala o Luni i Slobi, smatra da su se zaigrali i kaže : "Oni drže narod u zabludi!"

Zadruga: Zorica Marković smatra da su se Luna i Sloba zaigrali. Oni drže narod u zabludi! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Zorica Marković je otvoreno pokazala netrpeljivost prema ljubavnom paru koji je obeležio ovu sezonu rijalitija "Zadruga". Pred ulazak u rijaliti, otkrila je šta misli o njima:

"Ja sam gledala skoro kada je Luna rekla "Zašto me Zorica ne podnosi?" Ja nemam razloga nikoga da ne podnosim, deo sam ove priče i imam razloga da pričam, komentarišem i iznosim svoje mišljenje. Oni sve vole, ali ako im se kaže istina, to ne mogu da podnesu. Oni su meni sad već stvarno smešni. Daj Bože da oni izdrže do kraja, ali... Saznala sam ja sve u međuvremenu, ali ima vremena, sve ću reći. Mnogo su se oni zaigrali. Od čitavog poznanstva njihovog, pa te priče... Naravno, ja sam sve to znala i prvi put kad sam bila. Najviše mrzim da neko nekoga drži u zabludi, a oni drže narod u zabludi. Oni ne znaju gde su."

Naravno, Zorica nije želela sve da otkrije u studiju televizije Pink ali sasvim sigurno će ono o čemu govori potkrepiti svojim ponašanjem tokom boravka u "Beloj kući".

Šta je još pevačica rekla o Luni i Slobi u studiju, pogledajte u snimku koji sledi.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>