Region

Svet

Anabela Atijas preti novinarima zbog Lunine izjave o džointu u rijalitiju Zadruga!

Anabela Atijas preti novinarima zbog Lunine izjave o džointu u rijalitiju "Zadruga"! Anabela Atijas doživela je nervni slom tokom razgovora sa novinarkom "Blica" koja joj je postavljala pitanja o učešću njene ćerke Lune Đogani u rijaliti programu. 

Anabela Atijas preti novinarima zbog Lunine izjave o džointu u rijalitiju Zadruga! Screenshoot




Anabela je prvo prokomentarisala izjavu svoje ćerke Lune pred kamerama rijalitija "Zadruga" da zajedno sa majkom i očuhom Andrejem puši džoint:

"Naravno, kao i uvek sve je izvučeno iz konteksta. Laž je uvek glasnija od istine. Ja sam upravo na vezi sa svojom advokaticom koja će se pozabaviti ovim slučajem."

Novinarka je zatim postavila pitanje da li Anabela smatra da Luna svojim ponašanjem u rijalitiju loše utiče na milione mladih devojaka koje to gledaju:

"Da li ti stvarno misliš da bilo ko koga gledamo na ekranu može da utiče na naše ponašanje? Da sada mogu da razgovaram sa Lunom rekla bih joj da sam ponosna na nju i da bude ono što jeste. Da li treba da je linčujemo zato što je dete poznatih roditelja?"

Novinarka je ponovo postavila pitanje o Luninom uticaju na mlade i njenom odnosu sa oženjenim muškarcem, na šta se Anabela naljutila i prekinula intervju:

"Ti mene za*ebavaš sa ovim pitanjima! Navodiš me, devojko! Pa evo, ti imaš napumpana iskrivljena usta, kako ti deluješ na mlade devojke? Barem ih popravi, odvešču te je kod drugarice koja to super radi. Jel imaš ti decu? Nemaš? Kad ih budeš imala onda ćeš moći da razumeš pa ćemo pričati."

Anabela je primetila da je kamera i dalje snima pa je besno poručila:

"Ja ću vama da polomim kameru i otići ću u zatvor! Preko glave mi je svega, ničega se ne plašim i nemam šta da izgubim. Polomiću vam kameru, hoću stvarno!"

Nakon ovoga kamera je isključena.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>