Zadruga

Parovi

Zadruga: Luna jeca zbog Slobinih reči! Ceo dan leži kao da je neko umro! (VIDEO)

Još jedna rasprava u rijalitiju "Zadruga" između blogerke i njenog oženjenog dečka. Luna jeca zbog Slobinih reči. Ceo dan leži kao da je neko umro!

Zadruga: Luna jeca zbog Slobinih reči! Ceo dan leži kao da je neko umro! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Slobodan Radanović nije želeo da se raspravlja sa Kijom Kockar dok su odgovarali na temu koja se ticala toga što joj on nije pomogao kada je bila povređena, a sve zbog toga što se plašio reakcije svoje devojke Lune, pa je otišao u spavaću sobu. 

Luni se njegovo ponašanje nije dopalo pa mu je prebacila što je tako napustio i otišao bez borbe. Slobodan nije bio raspoložen da priča o ovome i skrenuo joj je pažnju da ne potencira tu temu. Međutim, situacija se otrgla kontroli, Luna se i rasplakala, pa mu je nervozno rekla u lice šta misli:

"Kako možeš da izgovoriš da ja tebe turiram? Ako neko sedam meseci priča o istoj temi svaki je*eni dan. Ceo svet mi se vrti oko tebe! Bolje da si me pljunuo nego što si mi to rekao. Ja tebe dižem, sa tobom pričam sedam meseci oko tih stvari, ja se kidam i ti meni kažeš da te ja turiram."

Sloba je upitao: "Zašto kad god se s*enjam ti misliš da ima veze sa tobom?"

Plačljiva Luna, počela je da objašnjava kako se ona uvek trudi, a on samo leži i priznala mu je da nema više želju ni za čim. Posebno joj smeta što on nikada ne priznaje svoje greške:

"Ti nikad ne priznaš svoje greške, ja ih uvek priznam. Ja sam kriva, jer nemam sa kim da se družim i pričam. Osećam se kao luda, nemam sa kim da se družim."


Sloba je na sve načine pokušao da je oraspoloži i da mirnio porazgovara sa njom, a kako se završio njihov razgovor, možete pogledati u narednom video snimku. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>